Ételrendelés könnyen és biztonságosan az Ételbrókeren

Neked mi volt az újévi fogadalmad 2020-ra? Akármi is volt az, bizonyára hamar feledésbe merült… 2020 első fele túlzás nélkül mindannyiunk életét átírta. Alapvető szokásainkon kellett változtatnunk, és mindenkinek módosítania kellett az életmódján.

Olyan alapvető dolgokra is igaz lett ez, mint az étkezés. Míg korábban természetes volt egy közös ebéd a barátokkal vagy kollégákkal, vagy este beülni egy gyorsétterembe, addig mára bizonyára sokszor ezek kivitelezhetetlen dolgok.

Az a kombináció, hogy

  • a gyerekek otthon maradtak és ott tanulnak…
  • Neked is otthonról kell dolgoznod…
  • délután 3-kor a legtöbb üzlet és étterem bezár…

a szülőket sokszor lehetetlennek tűnő helyzet elé állítja. De ott vannak azok is, akik eddig munkahelyi menzájukon, vagy a környéken oldották meg az ebédet, majd hirtelen a négy fal közé szorultak.

De beszélhetünk a fiatal felnőttekről is, akik még nem igazán sajátították el a sütés-főzés művészetét, és csak kezdetleges ételeket tudnak készíteni, vagy még olyat sem… Nekik mindannyiuknak szolgál megoldásul az Ételbróker.

Biztonságos ételrendelés
Biztonságos ételrendelés


Nálunk nyugodt lehetsz, hiszen éttermeinknél garantáltan a maximális higiéniai előírások betartásával készülnek a lehető legkülönbözőbb finom fogások. Természetesen a folyamat itt nem áll meg, hiszen a kiszállítás során a futárok is maximálisan figyelnek mindenre, hogy megelőzzük a fertőzésveszélyt.

Lehetőséged nyílik a készpénz fizetésének mellőzésével, úgynevezett SimplePay segítségével fizetni, így minimalizálni tudod a személyes érintkezést.

SimplePay
SimplePay fizetési lehetőség


Ételrendelési szolgáltatásunk igénybevételével így sok kellemetlenségtől tudod megspórolni magad. Sokkal gyorsabb és biztonságosabb módja az étel beszerzésének jelenleg, mint eljárni a piacra kockáztatva a fertőzés veszélyét, vagy a kevés nyitva lévő boltban hadakozni az utolsó darab túlárazott csirkemellért…

Ugyanez igaz az éttermekre is, a legtöbb már háromkor bezár, és különben sem a legokosabb módja jelenleg a szabadidő eltöltésének. Azonban ha pároddal kettesben ragadtatok otthon, akkor sem kell lemondanod a romantikus vacsorák élményéről, hiszen az Ételbróker házhoz hozza az élményt.

Felejtsd el a főzéssel bajlódást az otthoni munkavégzés és a gyerekkel tanulás mellett. Böngéssz éttermeink széles kínálatából, válaszd ki a megfelelőt, és tervezd meg előre, melyik nap honnan rendelsz. Kipróbálnál valami egzotikusat, vagy a hiányzó hazai ízekre áhítozol? Minden étkezéssel kapcsolatos problémádra megoldást nyújt az Ételbróker.

Fordulj hozzánk bizalommal, szerezd be finom ebéded vagy vacsorád biztonságos forrásból, egy olyan szolgáltatás keretében, ahol a Te egészséged a legfontosabb számunkra.

Rendelj az Ételbrókeren!

Bejelentkezés