Jogi nyilatkozat

A Profit & Partners Kft tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A www.etelbroker.hu weboldal tartalma és az alatta megjelenő termékek, szövegek és képek szerzői jogvédelem alá esnek. Cégünk minden jogot fenntart.

A Profit & Partners Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni.
A Profit & Partners Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Ha a törvény másként nem rendelkezik - a Profit & Partners Kft. semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.

A Profit & Partners Kft fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja, elérhetőségét megszüntesse, a tartalmakat módosítsa. A Profit & Partners Kft. tőle kívülálló okok miatt nem tudja garantálni, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
A Profit & Partners Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, amelyek a www.etelbroker.hu weboldalon megjelennek.

A böngészés során az Ön IP-címét, böngészőjének típusát, illetve a hozzárendelt 'cookie' azonosítót naplózzuk. Ezen adatokat a honlap karbantartásához, statisztikai adatainak kimutatáshoz, a honlap fejlesztéséhez, tároljuk és dolgozzuk fel.

Az Ön által megadott adatokat védett környezetben tároljuk, és technikai, valamint szervezeti megoldásokat alkalmazunk annak érdekében, hogy azokat illetéktelenek ne ismerhessék meg. Az Ön által megadott adatokat harmadik fél részére kizárólag az Ön beleegyezésével adjuk ki, erről előzetes engedélyét kérjük.

Bárminemű változtatást, amely érinti a promóciót, azonnal és jól látható módon feltüntetünk a www.etelbroker.hu oldalon.

Honlap üzemeltetője: Profit & Partners Kft.

Bejelentkezés