Blog

 

Hálaadás - Happy Thanksgiving Day

Hálaadás

2019.11.11

Az Egyesült Államokban november negyedik csütörtökén tartják a hálaadást, amelyet a magyarok leginkább sorozatokból és filmekből ismernek. De miről is szól ez az ünnep?
Olasz pizza

Olasz pizza

2019.11.05

A pizza az emberiség egyik legősibb étele, melynek a története egészen az ókorig nyúlik vissza. A pizza azon kevés étel közé sorolható, amelyet szinte mindenki szeret ami nem is csoda, hiszen az elkészítés módja és a feltétek sokasága rengeteg variációs lehetőséget kínál.
Sütőtökös étel

Tippek, ötletek, milyen isteni ételeket készíts sütőtökből

2019.10.29

Készítettél már sütőtökből bármit is? Biztosan tudod, hogy őszi kedvencünknek számos jótékony hatása mellett, milliónyi elkészítési módja van és sokszor tök nehéz kiigazodni a sütőtökös ételek receptjei között. Még nem avattad fel konyhádat a narancssárga vitaminbombával? Akkor itt az ideje. Adunk pár tippet és ki tudja? Még a végén kedvet kapsz és hétvégi menüd meghatározó alapja lesz.
Táplálkozás ősszel

Hogyan tedd változatossá az étrendedet az ősz beköszöntével?

2019.10.10

Újra itt az ősz, visszatértek a menetrend szerinti hétköznapok, amikor kevesebb idő jut arra, hogy a konyhád főhadiszállásod legyen és kedvedre alkoss jobbnál jobb fogásokat. A hétköznapokra jellemző a rohanás és a „sosincs idő semmire” érzés, hétvégén pedig próbálod behozni lemaradást. Már ha összejön...
Bejelentkezés